nedeľa 25. novembra 2018

Instagram #3

Demi pridala fotku do svojho Insta story. Strávila americký sviatok Deň vďakyvzdania s rodinou doma.


Taktiež tu mám ešte jednu novinku, keďže ináč novinky ani fotky niesú žiadne len nezmyselné články, tak Henri pridal na svoj Instagram fotku, ako drží Demi Lovato za ruku. Je jasné vidieť, že tú fotku musela fotiť samotná Demi. Henri ju pridal a pridal k tomu srdiečko. Demi to taktiež okomentovala!! ↓


A taktiež Demi pridala na svoj Instagram Story túto fotku:


streda 21. novembra 2018

Demi Lovato Leaving the Gym in Beverly Hills, Los Angeles (November 18)

V nedeľu, 18.11.2018 bola Demi zachytená paparazzmi keď vychádzala zadným vchodom spolu so svojim bodyguardom z posilňovne v Beverly Hills, LA. Demi vyzerala veľmi pekne, ale evidentne jej prítomnosť paparazzov veľmi prekážala a ukázala aj prostredníky.. možno mali nemiestne otázky.






Demi Lovato Out in Los Angeles (November 16)

Niesú nejak novinky, ale objavili sa candid fotky pochádzajúce zo 16.11.2018 keď bola Demi zachytená vonku pred nejakou budovou s kamarátmi.




Instagram #2

Demi postla túto fotku na Instagram, ale krátko na to ju zmazala.. je to pravdepodobne reakcia na to ako sa prepieralo na sociálnych sieťach že kto je pre ňu vhodný aby ostal z jej kamarátov v blízkosti a kto nie.


Demi Lovato leaving Unbreakable Gym in West Hollywood, California (November 9)

Objavila sa jedna fotka! Hľadala som viac na internete, ale nevedela som nájsť.. pochádza z 9.11.2018 keď vychádzala z posilňovne.


sobota 10. novembra 2018

Demi Lovato predáva dom v ktorom sa predávkovala

Demi Lovato predáva dom, v ktorom bývala od roku 2016. Dom kúpila v septembri roku 2016 za $8.3 million dolárov. Momentálne sa na trhu predáva za $9.495 million dolárov. Dom sa nachádza na kopci v Hollwoode.

Podľa informácií sa Demi do domu po predávkovaní ani raz nevrátila. Hneď z nemocnice bola presunutá do liečebne. O veci sa o predaj domu sa pravdepodobne stará jej management a rodina.

Dom bol už od začiatku pre Demi problematický. V januári 2017 bolo nebezpečné v ňom bývať kvôli zosuvu pôdy z kopca nad ním spôsobené búrkou. Hlina padala na jej príjazdovú cestu a tak mala častokrát problémy sa dostať autom z domu. Neskôr bol tento zosuv opravený.

Dom má 5.5m štvorcových 4 spálne a 5 kúpeľní.

Zdroj: TMZ


Demi videná vonku v Los Angeles (November 7)

Objavili sa fotky krásnej Demi Lovato zo stredy, 7.11.2018 kedy bola videná doma v Los Angeles, kam prišla kvôli voľbám. Strávila pekné chvíle s rodinou a dúfam, že už sa nikam nechystá potrebuje predsa ešte recovery aby sa z toho dostala :).

Vyzerá proste prenádherne.. :)..












Instagram #1

ddlovato: I am so grateful to be home in time to vote! One vote can make a difference, so make sure your voice is heard!🗳 🇺🇸 now go out and #VOTE!!!!


Demi a Henry Levy si zašli na kávu do West Hollywood, CA (November 4)

Objavili sa nové fotky (celkom dosť skoro 50) keď bola Demi videná večer v spoločnosťi Henry Levy ako si zašli na kávu niekde v Západnom Hollywoode 4.11.2018. Demi je celá v čiernom, ale krásne žiari ♥.. Som šťastná za ňu.

Fotky z kaviarne:














Fotky keď odchádzali: