sobota 10. novembra 2018

Demi Lovato sa bude musieť vzdať niektorých kamarátov

Podľa TMZ.com tým Demi Lovato chce po jej návrate z liečebne aby sa vzdala toxických ľudí, ktorí spôsobili jej závislosť na drogách dôsledkom činov týchto ľudí ktorých mala okolo seba. Do tejto skupiny toxických ľudí sa majú zarátať aj ľudia, ktorí sú vzdialenejší príbuzní. Konkrétne mená však zverejnené neboli. Prezradil zdroj blízky Demi.

Taktiež by tento víkend mal mať meeting Demin camp, na ktorom budú riešiť koho z jej okolia v campe vystrihnúť. Budú diskutovať a zisťovať, kto má naozaj na ňu pozitívny vplyv a kto je len chvíľková známosť a nemyslí to s ňou najlepšie. Taktiež budú z campu vyradení ľudia s drogovou záležitosťou, či minulosťou aby sa eliminoval zlý vplyv v jej okolí.

Blízky zdroj taktiež prezradil, že jej jeden veľmi blízky kamarát/ka je predmetom diskusie a Demi bude pravdepdobone kvôli udržaniu svojho zdravia nútená kontakt s touto osobou prerušiť.

Zdroj taktiež prezradil, že Demi disponuje novým telefónnym číslom a bude ho môcť dať iba overeným lekárom a kamarátom/rodine. Negatívnych ľudí bude musieť ako sa hovorí nechať za dverami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára